menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Muzikaal voorlezen met Muziek Fantastique

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

De vrijdag voor de Nationale Boekstartdag komt Muziek Fantastique een vrolijke workshop geven in Waalre voor ouder en kind. Op Nationale Boekstartdag komt Muziek Fantastique naar de Bibliotheek Eindhoven.

Elja Smeets leest muzikaal voor en inspireert jou en je kind hoe je samen het voorlezen nóg leuker maakt.

De workshop wordt verzorgd door Elja Smeets-Schaaf van Muziek Fantastique. Met een achtergrond als logopedist, audioloog én (amateur)muzikant brengt Elja Smeets-Schaaf betekenisvolle klanken in het leven van mensen. In haar bedrijf Muziek Fantastique laat Elja kinderen spelen met muziek. Muziek verbindt kinderen met de wereld om hen heen. Vanuit plezier ontstaat een optimale groei-, speel- en leeromgeving voor een kind.

Aanmelden

Reserveer je ticket via de website van Bibliotheek Eindhoven.