Open huis
1 september 2024

Lees meer

menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Workshop Wildplukken ‘Lente’

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Ontdek 5 eetbare en bruikbare planten, wat kan je er zoal mee en waar zijn ze goed voor? Rondom Het huis van Waalre in de natuur zijn wilde, eetbare, medicinale en bruikbare planten te vinden. In deze workshop ontdek je wat er om ons heen in Waalre groeit, hoe je het kunt herkennen, verzamelen en bereiden.

Permaculturist Marije van der Park gaat deze workshop verzorgen. Afhankelijk van wat er op moment van de workshop groeit, kiest Marije de planten en kruiden uit om tijdens deze workshop te behandelen en bereiden. De workshops wildplukken zijn hierdoor altijd divers en vernieuwend!

Aanmelden

Meld jezelf aan via de website van Bibliotheek Eindhoven.