menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Poppenkast Pluim

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

In de tuin van de Bibliotheek Waalre vertelt Annemieke Brouwers van Poppenkast Pluim met haar zelfgemaakte poppen een ander hilarisch verhaal voor kinderen én volwassenen (die het kind in zich nog voelen). Buiten geniet je van een mooie voorstellingen.

Kom kijken naar een echte interactieve Jan Klaassen-voorstelling waarin deze held van de poppenkast weer in allerlei avonturen verzeild raakt. Maar dankzij de hulp van zijn publiek zal alles weer tot een goed einde gebracht worden.

100 jaar Waalre

In 2023 bestaat de gemeente Waalre 100 jaar. Dat is reden voor een feestje. Om dit te vieren is deze mooie buitenvoorstelling van Poppenkast Pluim gratis toegankelijk voor alle kinderen en hun ouders!

Geschikt voor iedereen vanaf drie jaar!

Reserveer om zeker te zijn van een plekje via de website van Bibliotheek Eindhoven. Een ticket is voor één kind (3+). Ouder/begeleider mag mee komen.