menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Voorlezen in het Engels / Storytelling

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

In Eindhoven

The Reading Pier will tell stories in English. Every Saturday for children up to 7 years old, excluding school vacations.

The Reading Pier komt verhalen vertellen in het Engels. Elke zaterdag voor kinderen tot 7 jaar, met uitzondering van de schoolvakanties.

In Waalre

Lynn Fletcher will be reading some fun stories in English for children up to seven years old. Lynn is a native English speaker from the UK and moved to Waalre with her husband last May. Previously Lynn lived in New Zealand for almost twenty years, where she worked for some time as a primary school teacher. Readings will take place every first Saturday of the month, excluding school holidays.

Older children and parents are welcome to listen as well. You can stay afterwards to listen to a Dutch story as well. After that story the children can make a drawing or creative design about that book. Volunteers will take care of the free materials and examples.

Lynn Fletcher komt vrolijke verhalen in het Engels vertellen voor kinderen tot 7 jaar. Engels is haar moedertaal. Ze komt oorspronkelijk uit de UK en is in mei 2022 met haar man naar Waalre verhuisd. Hiervoor woonde Lynn ongeveer 20 jaar in Nieuw Zeeland. Hier heeft ze een tijd als basisschoollerares gewerkt. Lynn leest iedere eerste zaterdag van de maand voor, met uitzondering van de schoolvakanties.

Oudere kinderen en ouders zijn ook welkom om mee te luisteren. Na het voorlezen in het Engels kun je gratis aanschuiven bij het Voorlezen en knutselen in het Nederlands, van 10:30-11:30 uur.