Open huis
1 september 2024

Lees meer

menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Voorlezen en Knutselen met een kinderboekenschrijver

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek, Het Huis van Waalre

Voorlezen! Kinderen kunnen ook tijdens de Kinderboekenweek luisteren naar een mooi voorleesverhaal, deze keer leest kinderboekenschrijver Jolien Ballhaus uit Waalre voor uit haar gloednieuwe eigen kinderboek ‘De geheimen van aquarius’.

Na het voorlezen gaan de kinderen onder begeleiding van vrijwilligers tekenen, plakken, knippen en kleuren. En... alle kinderen krijgen een glaasje drinken. Je kan het boek ‘De geheimen van aquarius’ kopen en laten signeren door Jolien zelf.

Vrije inloop, maar vol = vol. Er kunnen maximaal 20 kinderen meedoen. Zij krijgen ter plekke een ‘ticket’, waarmee ze aan de knutseltafel plaats mogen nemen na het voorlezen.

PS in Waalre wordt voorafgaand op iedere eerste zaterdag van de maand ook in het Engels voorgelezen. Schuif eens aan van 10.00 - 10.30 uur (met uitzondering van de schoolvakanties)!

De geheimen van aquarius

Tussen het wier en het koraal, woont een sprankelend visje dat Nova heet. Ze fantaseert over verborgen schatten en avonturen. Nova volgt de fluisteringen van haar hart en gaat op ontdekkingstocht. Ze ontmoet nieuwe vrienden en probeert haar weg te vinden in een woelige onderwaterwereld vol geheimen.

Het boek bevat; prachtige zachte en pure illustraties van Inge-Ingrid Heezen, een live gespeeld crystal sounds fragment door Jamy Frencken en het nawoord is geschreven door Amy Angel Kgwedi.