menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Kidscollege en workshop: Bij mij thuis op Mars

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Vorig jaar waren wij de eerste Marskolonisten. Het voelt nog steeds een beetje vreemd aan om zo ver weg van huis te zijn. Mijn huis, planeet aarde. En nu, nu woon ik al een jaar op deze rode planeet. Ik heb een logboek bijgehouden en ik wil je graag meer vertellen over mijn avonturen op Mars. Hoe is het bijvoorbeeld om hier te leven, wat eten wij dagelijks, hebben wij ook aardse huisdieren meegenomen en kun je hier buiten wandelen?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook een Marskolonist worden? Kom dan naar mijn huis op Mars. Aanmelden kan via Bibliotheek Eindhoven.

Workshop: we gaan de planeet Mars zo goed mogelijk namaken en gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke materialen. (We werken o.a. met klei en vulkanische steentjes). Deze workshop wordt gegeven door Curiosityworld.