menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Schrijfworkshop Sonny Boy

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Op vrijdag 24 november organiseert de Bibliotheek Waalre een schrijfworkshop bij het boek Sonny Boy van Annejet van der Zijl. Dit boek staat centraal bij de campagne Heel Nederland leest.

Deze schrijfworkshop is gebaseerd op het verhaal Sonny Boy van Annejet van der Zijl. Schrijfdocent Lia Hesemans geeft je deze ochtend 3 fragmenten uit haar boek, met 3 inspirerende schrijfingangen. Elke schrijfingang heeft verschillende opwarmvragen om je in de sfeer te brengen. Je kunt zelf de onderwerpen naar je toe trekken, naar je eigen belevingswereld. En zo ga je heerlijk zelf aan de slag met schrijven. Laat je inspireren en verrassen! Schrijfervaring is niet nodig.

Gratis boek

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. In november leest heel Nederland daarom één boek, dat je cadeau krijgt van de bibliotheek: Sonny Boy, geschreven door Annejet van der Zijl. Je kan het in iedere vestiging komen ophalen, Eindhoven, Best en Waalre. (zolang de voorraad strekt).

Neem het boek mee naar de workshop als je het hebt. Het is geen vereiste om het verhaal gelezen te hebben voor deze workshop, maar wel een aanrader.

Over de schrijfcoach Lia Hesemans

De schrijfworkshop ‘Sonny Boy’ wordt begeleid door schrijfdocent Lia Hesemans, redacteur, schrijver en schrijfcoach. “Ik redigeer en schrijf boeken voor educatieve uitgevers en geef schrijftrainingen en – workshops aan professionals en particulieren. Het is mijn missie om mensen te inspireren en op weg te helpen bij het toegankelijk maken van hun ideeën.”

Aanmelden

Meld jezelf aan via de website van Bibliotheek Eindhoven.