menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Theatercursus Rauw Theater

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Een 10-weekse theatercursus op de woensdagavond, die gaat plaatsvinden vanaf 10 januari 2024 in het Huis van Waalre. Op 14 februari zal de cursus niet plaatsvinden in verband met de schoolvakantie. Hierin gaan we om 18.30 uur de kinderen van 8-13 jaar meenemen in de basisbeginselen van theater en om 20.00 uur starten de volwassenen. We bieden per les, per groep 2 vaste docenten en dragen hiermee zorg voor stabiliteit en vertrouwen. Dit betreft een basiscursus, die gedurende het verloop aangepast wordt op het niveau van de groep. Doordat niks vaststaat, kunnen we flexibel inspelen op de behoeften van de groep.

Ons doel voor deze cursus (en eigenlijk altijd) is vooral plezier maken. Maar natuurlijk gaan we werken aan vertrouwen, durf, presentatie, stil spel, verhaallijn, emoties, handelen, accepteren, spelplezier, het is bijna niet op te noemen, zoveel!

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over de inhoud van de cursus of weten of deze voor jou geschikt is? Neem dan vooral contact op! Wil je je gewoon meteen inschrijven? Dat kan via dit formulier.

Kosten

De kosten van de cursus voor de kinderen bedragen €85 voor 10 weken cursus van 18.30 uur tot 19.45 uur/20.00 uur per training. De kosten van de cursus voor volwassenen zijn €125 voor 10 weken cursus van 1,5 / 2 uur per training.