menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Voorlezen & Knutselen met burgemeester Marcel Oosterveer

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Voorlezen! Kinderen kunnen ook tijdens de Nationale Voorleesdagen luisteren naar een mooi voorleesverhaal, deze keer leest de burgemeester van Waalre voor uit een boek.

Blind voorlezen

Maar… hoe doet hij dat dan, want de burgemeester is toch bijna blind? Dat klopt! Maar ook mensen die blind zijn kunnen verhalen (voor)lezen. Burgemeester Marcel Oosterveer heeft op een andere manier leren lezen, en hij wil jullie dolgraag een verhaal komen voorlezen. Burgemeester Marcel Oosterveer is voorzitter van de vereniging van onbeperkt lezen. Deze vereniging zet zich in voor mensen die een aangepaste leesvorm nodig hebben, bijvoorbeeld omdat je de letters niet kan zien.

De burgemeester

De burgemeester schuift zo’n 2x per jaar aan bij Voorlezen & Knutselen in Waalre. Het (voor)lezen van verhalen kan ook als je een leesbeperking hebt. ‘Passend Lezen’ is een bibliotheekservice voor mensen met een leesbeperking. Ontdek het aanbod en de mogelijkheden hier.

PS in Waalre wordt voorafgaand op iedere eerste zaterdag van de maand ook in het Engels voorgelezen. Schuif eens aan van 10.00 - 10.30 uur (met uitzondering van de schoolvakanties)!