menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Speksteenworkshop: Steen, Stof en Schuren

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Marc Riemens heeft jarenlang een eigen beeldhouw atelier gehad en is heel ervaren in het begeleiden van kinderen en volwassenen.

Ben jij een kleine kunstenaar? Doe dan mee met Steen, Stof en Schuren! Met je vader/moeder of opa/oma maak je dan samen van één brok speksteen een prachtige sculptuur.

Speksteen is een zachte steensoort die je met raspen en vijlen allerlei vormen kan geven. Je mag in deze workshop zelf bepalen wat je wilt maken. Dus laat je creativiteit maar de vrije loop. Wat je ook bedenkt om te maken, het lukt altijd! Jij bent immers de kunstenaar. Als jij en je vader of moeder er even niet uitkomen helpt Marc, de workshopleider je weer op weg. Marc garandeert dat jij en je ouder trots naar huis gaan met een tevreden gevoel. En natuurlijk een prachtig glanzend kunstwerk om thuis aan iedereen te laten zien!

Door wie wordt de workshop gegeven?

De workshop wordt gegeven door Marc Riemens. Wil je meer weten over Marc of over Steen, Stof en Schuren? Kijk dan eens op zijn website. Marc heeft jarenlang een eigen beeldhouw atelier gehad en is heel ervaren in het begeleiden van kinderen en volwassenen.

Voor wie?

Voor kinderen van 6-11 jaar.

Aanmelden

Een ticket kost €15 ,- en is te verkrijgen via de Bibliotheek Eindhoven. Dit is een ticket voor begeleider en kind.