Open huis
1 september 2024

Lees meer

menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

BoekStartdag Waalre

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Ontdek hoe fijn het is om samen met je kindje met boekjes en taal bezig te zijn! Maak kennis met verschillende leuke activiteiten en kom een gratis BoekStartkoffertje ophalen in de bibliotheek.

Met je peuter, kleuter en zelfs baby kun je al heerlijk voorlezen. Jij bent de beste verhalenverteller! Samen een boekje lezen is niet alleen ontzettend gezellig, het is ook heel erg belangrijk voor de taalontwikkeling van je kindje. Kinderen die al op jonge leeftijd worden voorgelezen, hebben op latere leeftijd een grotere woordenschat én leren makkelijker zelf lezen.

BoekStartkoffertje

Tijdens de BoekStartdag zetten we de allerjongsten en hun (groot-)ouders extra in het zonnetje. Maak je kindje gratis lid en haal een BoekStartkoffertje op in de bibliotheek. In dit koffertje vind je leuke boekjes om samen te lezen. Speciaal voor deze dag krijg je nog een leuk extraatje bij het BoekStartkoffertje.

Yogabeertjes

1 juni komt Yogabeertjes langs in de bibliotheek in Waalre. Om 10:30 uur en om 11:30 uur geven wij in een aparte zaal een leuke kinderyogales voor kinderen tussen de 2,5 en 9 jaar. Tijdens de les transformeren de kinderen in échte Yogabeertjes, met hun eigen Yogabeertjes oren! En als kers op de taart? Een echt Yogabeertjes diploma na de les! De les staat volledig in het teken van een verhaal uit een boek. Benieuwd welk boek? Kom dan gezellig langs 1 juni. Yogamatten zijn aanwezig dus het enige wat je mee hoeft te nemen is een glimlach :) Er is per les plek voor maximaal 15 kinderen, en vol = vol. Wees dus op tijd als je zeker mee wil doen!

Online yoga

Wil je thuis ook kinderyoga doen? Download dat de gratis Yogabeertjes app. De Yogabeertjes app staan vol met yoga- en mindfulness video’s & meditaties, die je kind helpen om prikkels te verwerken en in contact te komen met zichzelf.