menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Workshop: Handlettering & Bulletjournals

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Let op: Deze workshop is gemaakt voor kinderen vanaf 7 jaar tot en met 12 jaar.

Eigenwijs kun je niet alleen zijn, je kunt het ook doen!

Tijdens deze workshop leer je op een mooie en sierlijke manier schrijven, compleet met kaders en leuke doodles. Jij krijgt jouw eigen bulletjournal, dat is een schrift waarin alleen bolletjes staan; op die manier kun je er makkelijk in tekenen en schrijven. Ga aan de slag met jouw eigen kunstwerk in jouw eigen bulletjournal!

Over de workshopgever

Sinds jaar en dag heb ik, Nicole van Kruijsdijk, veel schilderijen en andere creatieve werken gemaakt voor vrienden en bekenden. Begin 2008 heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt en de webwinkel Nicole KidsArt gestart. Ik richt me nu volledig op de creatieve workshops voor jong en oud.