menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Mad Science workshop Wetenschap voor detectives

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Wetenschap voor detectives

Let op! Deze workshop is gemaakt voor kinderen vanaf 6 jaar tot en met 12 jaar.

Tijdens deze workshop maak je kennis met de wereld van detectives, rechercheurs en geheim agenten. Jij gaat leren vingerafdrukken te bestuderen, onderzoeken, onbekende poeders die bij verdachten gevonden zijn en leren hoe tandafdrukken gemaakt worden. Door nauwkeurig te observeren worden sporen gevonden waarmee jij de toedracht van een misdaad kunnen ontrafelen.

Mad Science komt bij de bibliotheek! Het is hun missie om kinderen te inspireren de wereld te ontdekken met wetenschap en techniek. Zij geloven dat leren voldoening geeft en leuk is om te doen. Dat laten ze kinderen graag ervaren, om zo een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling. Voor nu, en in de toekomst.