menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Iets organiseren?

Een vergaderruimte in het Huis van WaalreIedereen die van de ruimte in het Huis gebruik wil maken, mag en kan dat. Ondernemers kunnen er een werkplek vinden, of een ruimte om te vergaderen. Verenigingen komen er samen, inwoners doen er mee aan steeds wisselende activiteiten. Zo ontstaan er nieuwe dingen, nieuwe ontmoetingen. En zo doet het huis waar het voor bedoeld is: een plek bieden voor een gemeenschap in al zijn facetten.

Want het huis van Waalre is het huis van samen. Van samen doen, samenkomen, samen mogelijkheden zoeken en mooie dingen creëren. Het is het thuis van een gemeenschap, van een community vol energie. Van jong en oud.

Apparatuur voor een concertopstelling in de Dommelzaal in het Huis van WaalreWe hebben diverse ruimtes tot onze beschikking voor groepen van 12 tot 250 personen en van alle gemakken voorzien.

Contact

Heeft u vragen over reserveringsmogelijkheden, beschikbaarheid en prijzen? Neem dan contact met ons op via het webformulier. Wij nemen dan snel contact met u op.

Wilt u liever langskomen? Maak dan vooraf een afspraak. Dit kan telefonisch via 040 2282501. Graag ontvangen wij u dan met een lekker kopje koffie en bespreken we de mogelijkheden op basis van uw wensen. Telefonisch kunt u ons van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren bereiken.