menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een vergaderruimte in het Huis van Waalre

Zalen

In Het Huis van Waalre kunt u diverse ruimtes reserveren. We bieden ook horecavoorzieningen zoals koffie en thee en eventueel een lunch. In de zalen Dommel en Raadven is een persoonlijk ringleidingsysteem aanwezig voor slechthorenden (op basis van koptelefoon of inductielus).

Blokven

Een vergaderruimte in het Huis van WaalreAfhankelijk van de grootte van de activiteit bieden wij de volgende mogelijkheden:

 • Blokven A 26 m2
 • Blokven B 28 m2
 • Blokven C 28 m2
 • Blokven D 28 m2

De Blokvenzalen beschikken over flexwanden. Het is mogelijk om deze zowel afzonderlijk als in combinatie te reserveren, afhankelijk van de activiteit of het gezelschap. Het aantal zitplaatsen is afhankelijk van het aantal ruimtes die gereserveerd wordt. De kleinste opstelling is geschikt vanaf 12 personen.

Naast het gebruik voor verenigingen en de Gemeente Waalre zijn onze zalen uitermate geschikt voor een vergadering, workshop of traingen. De ruimtes zijn uitgerust met een groot HD LCD beeldscherm met HDMI-aansluitingen en er is gratis WiFi beschikbaar.

Dommel

Apparatuur voor een concertopstelling in de Dommelzaal in het Huis van WaalreVoor grotere activiteiten, zoals een repetitie voor de harmonie, een schooluitvoering of een toneelvoorstelling is onze grote zaal beschikbaar:

 • Dommel A 205 m2
 • Dommel B 102 m2

De zalen zijn afzonderlijk te reserveren, maar ook als één geheel. Het gecombineerde vloeroppervlak is maar liefst 307 m2. Bij een indeling met tafels en stoelen is het mogelijk tot 140 personen te plaatsen. In theateropstelling kunnen maximaal 250 gasten zitten. Dit is afhankelijk van de grootte van het podium, dat aanpasbaar is.

Dommel A en B zijn multifunctioneel inzetbaar. We hebben de beschikking over podiumdelen en een professionele licht- en geluidsinstallatie. Dit kunt u apart bij ons reserveren. Op basis van uw wensen kijken wij graag met u naar de mogelijkheden. Het gebruik van licht en geluid vindt altijd plaats op basis van maatwerk. Ook in het geval van eigen apparatuur. 

Beschikbare apparatuur

 • Geluidsinstallatie tot maximaal 8000 watt
 • Microfoons (maximaal 4)
 • Beamers (hoofdbeamer 7000 lumen, zijprojectie 5000 lumen)
 • Licht (24 x spotverlichting, 4 x profielspots)
 • Ringleidingsysteem (op basis van koptelefoon of inductielus)

In de Dommel heeft u ook beschikking over gratis WiFi.

Raadven

De raadszaal in het Huis van Waalre

Het is ook mogelijk het Raadven te reserveren voor uw huwelijksvoltrekking. De prachtige, moderne raadzaal van de Gemeente Waalre leent zich uitstekend voor de mooiste dag van uw leven. Activiteiten in het Raadven zijn enkel mogelijk op basis van maatwerk. In de Raadven is een persoonlijk ringleidingsysteem aanwezig voor slechthorenden (op basis van koptelefoon of inductielus). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

Heeft u vragen over reserveringsmogelijkheden, beschikbaarheid en prijzen? Neem dan contact met ons op via het webformulier. Wij nemen dan snel contact met u op.

Wilt u liever langskomen? Maak dan vooraf een afspraak. Dit kan telefonisch via 040 2282501. Graag ontvangen wij u dan met een lekker kopje koffie en bespreken we de mogelijkheden op basis van uw wensen. Telefonisch kunt u ons van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren bereiken.